Baromfi - díszbaromfi. Több mint hobby.

Magyar sárga kettőshasznú - Erdélyi kopasznyakú - Maláj harcos (viador) - Gyöngytyúk (több színben) - Bráma - Orpington- Pézsmaréce (némakacsa)- Liba

Az oldal szerkesztés alatt van!!


FOTÓ GALÉRIA


1888.fenykepezogep_2.jpg

A fotók nem a legprofibbak és történt az, hogy a rajtam lévő overallt rendesen összekoszolták a kedvencek. Ezért elnézést kérek, de gondolom, nem rám vagytok kíváncsiak.

1.

holland_bobitas_bohoc_1.jpg

1.Ő egy Holland bóbitás kakas, 8 hónapos. Nagyon kicsire sikerült. Egy valóságos hisztéria: van olyan napja amikor nem lehet elfogni és van olyan dilije, amikkor állandóan az ember körül van és követeli a dédelgetést. Amúgy rendkívül agresszív a többi baromfival szembe. Mindenkit megtép és képes nekimenni a Brámának is, aki viszont nem bántja csak csodálkozik, hogy mit akar tőle ez a kis mit-ugrálsz. 
A neve Bohóc.


2.

frankfurti_pettyes_kakas_-_pottyike_1.jpg

hamburgi_pettyes_kakas_-_pottyike_2.jpg

hamburgi_pettyes_kakas_-_pottyike_4.jpg2.Hamburgi pettyes. Kakas, 8 hónapos, a Bohóc barátja. Együtt kevernek egész nap. Rendkívül kiegyensúlyozott, nyugodt, szereti, ha néha foglalkozok vele. Sokat kukorékol és elég idétlen a hangja. Neve Pöttyike.


3.

ezust_gyongytyuk_1.jpg

ezust_gyongytyuk_2.jpg3.Ezüstszínű gyöngytyúk. Tojó, fiatal, saját nevelésű. Meglehetősen szelíd, úgy mint a többi társai. Szárnyi rövidre vágva, mert szabad tartásban van. Este beül a baromfikkal együtt és eszébe nem jut, hogy kint bokron vagy fatetején aludjon. Egyelőre! A párzási időszakban lehet meggyül a bajom velük.


4.

gyongy_feher_1.jpg

gyongy_feher_2.jpg

gyongy_feher_3.jpg4.Fehér gyöngyös. Fiatal kakas, tavaszra ivarérett, saját nevelésű. Meglehetősen szelíd.


5.

gyongy_szurke_1.jpg

gyongy_szurke_2.jpg

gyongy_szurke_3.jpg5.Hagyományos gyöngytyúk. Fiatal tojó. Saját nevelésű. Minden eddigi kutyatámadást túléltek. Rendkívül gyorsak és kitűnően menekülnek. Rikácsolva rohannak, oda ahol mi vagyunk jelezve, hogy baj van és védelmet keresnek a közelünkben.  A húsuk nagyon finom, felveszi a versenyt a fácánhússal.


6.

magyar_fogoly_szinu_1.jpg6.Magyar fogolyszínű jérce. Alig 6 hónapos, most kezdet tojni. Rendkívül barátságos, egész nap magyaráz, énekel. Saját tenyésztés.


7.

magyar_sarga_tojo_2.jpg7.Magyar sárga tyúk. Szabvány. Erősek, bírják a hideget, jól tojnak, kotlanak és rendesen végzik dolgukat.8.

orpington_kakas_2.jpg

8.Fiatal, 9 hónapos orpington kakas. Barátságos, de nem igazán szereti a simizést. Kétszer akkora mint a tojó. Nagyon csendesek, nyugodtak, kicsi területet járnak be, de azt alaposan teszik.


9.

malaji_vilagos_1.jpg

malaji_voros_1.jpg

malaji_kakas_1.jpg

malaji_kakas_2.jpg

9.Maláj harcosok, tenyéssz állomány. Sárga, vörös tojó, és egy kakas. Emberre nem veszélyesek, habár rájuk nézve tekintetük nem bizalomgerjesztő. Nagyon harciasak úgy a tyúkok, mint a kakas is. Kialakult az a terület, amit ők birtokolnak és járnak be. Nem szívesen látják az idegeneket. Nagyon jó viszonyt ápolnak a néma kacsákkal, akikkel együtt is laknak.


10.

kopasznayku_jerce_2.jpg10.Erdélyi kopasznyakú jérce. Alig 7 hónapos, most kezdet tojni. Meglehetősen szelíd és barátságos.11.

dome_2.jpg11.Fehér Tettra és Bráma keresztezéséből jött létre hatalmas kakas. Még csak 6 hónapos, még nem kukorékol, de már kezdi erejét fitogtatni. Egy zabálógép. Rettenetesen falánk, nagy barátságban van a gyöngyösökkel akikkel együtt nőt fel. A tartása megegyezik a Brámáéval de a súlya sokkal nagyobb. Már most egy hatalmas lény, akinek neve Döme.


12.

ezust_brama_kakas_5.jpg

ezust_brama_kakas_8.jpg

ezust_brama_kakas_2.jpg

12.Ö az ezüst Bráma kakas aki 1,5 éves. Az udvar dísze és királya, István = Pityuka. Nagyon védi a többi baromfit. A párom le akart vágni agy tyúkot, a Pityuka meglátta és megtámadta olyan hevesen, hogy be kellett meneküljön a házba. Kénytelen voltam a Pityukát eltávolítani ameddig a párom elvégezte a munkáját. Attól a pillanattól a páromat már nem kedveli és a mai napig nem bízik benne.  Rendkívül értelmes jószág.


13.

gugu_2.jpg

gugu_3.jpg

gugu_4.jpg

13.Néma kacsa (pézsmaréce) gácsér, saját tenyésztés, 2 éves, igen nagy testű, erős. Nem tűr el más hímet a közelében. Rendkívül aktív. Szárnyait le kellet vágjam, mert nagyon gyakorolta mostanában a repülést.
Neve Gugu és nagyon szófogadó.


14.

gaga_1.jpg

14.Néma kacsa (pézsmaréce) tojó, saját tenyésztés.  Rendkívül jó tojó. Szárnyait le kellet vágjam, mert nagyon gyakorolta mostanában a repülést a Guguval együtt.
Neve Gágá és ő is nagyon szófogadó, habár amikor este, beparancsoljuk a helyére, Ő még szeret egyet fürdeni. E miatt előfordul, hogy kint alszik és attól tartók úgy fogja végezni, mint néhány társa akiket megevett éjszaka, a kutya vagy a róka.15.

libu_3.jpg

15. Támad a gúnár, védi a kakast.16.

a_libak.jpg

16. A libák17.

kiskacsak_1.jpg

kep_036.jpg

kep_046.jpg

17. Kiatal némakacsák.18.

kep_040.jpg

18. Egy kis barátkozás. Étrend kiegészítő; - nasi!19.

kep_043.jpg

19. Fiatal gyöngyikék.20.

kep_049.jpg

20. Csibék.21.

reggel_a_szabadsag_megerinti_oket..jpg

21.Határozott lépések a szabadság felé.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 77
Heti: 29
Havi: 1 137
Össz.: 1 526 254

Látogatottság növelés
Oldal: Fotó galéria
Baromfi - díszbaromfi. Több mint hobby. - © 2008 - 2018 - baromfi-diszbaromfi.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: gyongytyuk tartasa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »